Реклама
Култура[тор]

PARTY календар

Реклама

08

 Вторник, 08 Јануари 2013 

Маркетинг

BLUES JAM SESSION во MCM кабаре 
Вторник, 08 Јануари 2013 Во 21:00

Blues Jam session со:

In the mood

Маркетинг

Сашо Горгевски – вокал, гитара и усна хармоника
Никола Петровски – гитара

The Band
Горан Панговски – тапани
Оливер Јосифовски – контрабас

10

 Четврток, 10 Јануари 2013 

MARKO LOGOUT во Пивница Стар град » 
Четврток, 10 Јануари 2013 во 22:00 часот

Свирка со Marko Logout.

Резервации: 078 456 759

 Види го профилот 

ЛАТИНО во Club Midnight
Четврток, 10 Јануари 2013 во 23:50 часот

Tumbao Salsa Band + DJ Ilija & Salsa Academy

Latino Cocktail Night во клуб Social
Четврток, 10 Јануари 2013 во 23.50


11

 Петок, 11 Јануари 2013 

HipHop & RnB with DJ GOCE SAF во Angels Cafe
Недела, 13 Јануари 2013

http://stipka.com.mk/http://glamur.mk/wp-content/uploads/2013/01/2012_12_01_angelite.jpg

 Види го профилот 

ОНИЈА БЛУЗ во Bourbon Street 
Петок, 11 Јануари 2013 во 22.00 часот

PENTHOUSE BAND во Club Midnight 
Петок, 11 Јануари 2013, Во 23.50

Penthouse Band + DJ Goran
Влез: 100.00 ден. + конзумација

12

 Сабота, 12 Јануари 2013 

Hospital Party with DJ MARGA SOL во Angels Cafe
Сабота, 12 Јануари 2013

BETA HOUSE во Хавана
Сабота, 12 Јануари 2013 во 23/50

Клуб Хавана во сабота ви ги претставува неповторливите Beta House band заедно со нивните неверојатни настапи!
Влезница: 120.00 ден. со конзумација

13

Недела, 13 Јануари 2013

Old new year party with DJ VASILE, DJ ABRASH, NO END LIVE во Angels Cafe
Недела, 13 Јануари 2013

Macedonian night во Club Midnight
Недела, 13 Јануари 2013 во 23.50
with DJ Goran

Happy hour – 00:00 – 02:00 pay 1 take 2

15

Вторник, 15 Јануари 2013

Blues Jam session во MCM кабаре
Вторник, 15 Јануари 2013, во 21.00

17

Четврток, 17 Јануари 2013

Marko Logout во Пивница Стар град
Четврток, 17 Јануари 2013 во Во 22:00 часот
Свирка со Marko Logout.

Резервации: 078 456 759

Латино во Club Midnight
Четврток, 17 Јануари 2013 во Во 23:50 часот
Tumbao Salsa Band + DJ Ilija & Salsa Academy

18

Петок, 18 Јануари 2013

Онија блуз во Bourbon Street
Петок, 18 Јануари 2013 во 22.00 часот

Penthouse Band во Club Midnight
Петок, 18 Јануари 2013 Во 23.50

Penthouse Band + DJ Goran
Влез: 100.00 ден. + конзумација

Sanglases Night Party во Angels Cafe
Петок, 18 Јануари 2013

DJ Irie Scratch – Free Sunglasses for Everyody


19

Сабота, 19 Јануари 2013

Beta House во Хавана
Сабота, 19 Јануари 2013 во 23/50
Клуб Хавана во сабота ви ги претставува неповторливите Beta House band заедно со нивните неверојатни настапи!
Влезница: 120.00 ден. со конзумација

Breakdown Band во Club Midnight
Сабота, 19 Јануари 2013 во 23/50
Breakdown Band & Pece (Superhiks)

+ DJ Dela (City Radio)
100.00 ден. + конзумација

Hip Hop Lollipop во Angels Cafe
Сабота, 19 Јануари 2013

with DJ SHORTYP a.k.a. PANCHO

Gifts from Angels Cafe for All the Ladies

20

Недела, 20 Јануари 2013

Macedonian night во Club Midnight

Недела, 20 Јануари 2013 во 23.50
with DJ Goran

Happy hour – 00:00 – 02:00 pay 1 take 2
Влез слободен

NO END во Angels Cafe
Недела, 20 Јануари 2013

22

Вторник, 22 Јануари 2013

Blues Jam session во MCM кабаре
Вторник, 22 Јануари 2013, во 21.00

24

Четврток, 24 Јануари 2013

Marko Logout во Пивница Стар град
Четврток, 24 Јануари 2013 во Во 22:00 часот
Свирка со Marko Logout.

Резервации: 078 456 759

Латино во Club Midnight
Четврток, 24 Јануари 2013 во 23:50 часот
Tumbao Salsa Band + DJ Ilija & Salsa Academy

25

Петок, 25 Јануари 2013

Онија блуз во Bourbon Street
Петок, 25 Јануари 2013 во 22.00 часот

Penthouse Band во Club Midnight
Петок, 25 Јануари 2013 Во 23.50
Penthouse Band + DJ Goran
Влез: 100.00 ден. + конзумација

26

Сабота, 26 Јануари 2013

Beta House во Хавана
Сабота, 26 Јануари 2013 во 23/50
Клуб Хавана во сабота ви ги претставува неповторливите Beta House band заедно со нивните неверојатни настапи!
Влезница: 120.00 ден. со конзумација

Breakdown Band во Club Midnight
Сабота, 26 Јануари 2013 во 23/50

Breakdown Band & Pece (Superhiks)
+ DJ Dela (City Radio)
100.00 ден. + конзумација

27

Недела, 27 Јануари 2013

Macedonian night во Club Midnight

Недела, 27 Јануари 2013 во 23.50
with DJ Goran

Happy hour – 00:00 – 02:00 pay 1 take 2
Влез слободен

29

Вторник, 29 Јануари 2013

Blues Jam session во MCM кабаре
Вторник, 29 Јануари 2013, во 21.00

31

Четврток, 31 Јануари 2013

Marko Logout во Пивница Стар град
Четврток, 31 Јануари 2013 Во 22:00 часот
Свирка со Marko Logout.

Резервации: 078 456 759

Латино во Club Midnight
Четврток, 31 Јануари 2013 во 23:50 часот
Tumbao Salsa Band + DJ Ilija & Salsa Academy

Доколку ве има во нашата база (провери тука) и сакате да ги објавите вашите настани во најчитаниот PARTY календар во Македонија, слободно контактирајте не преку Facebook страницата на Културатор или на телефоните: 071 318 485 и 071 227 229. Останатите прочитајте го упатството како да отворите профил (тука) и вклучете се во најдобрата рубрика за Барови и клубови во Македонија.

Оди во Културатор » {JFBCLike url=http://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80/287966961255087 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light float=right text-align=right}

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button