Хороскопот открива: Зошто (не) ги сакаме Водолиите?

Пред се’, личностите родени во знакот Водолија се совршен пријател, само ако навистина сакаат да ви бидат пријател. Тие се тврдоглави, но честопати ја кријат својата тврдоглавост, поради страв дека нема да бидат прифатени во друштвото. Себични се и своегтлави. Секогаш, ама секогаш себеси се ставаат на првото место.

ФОТО: flickr.com

Тие се непостојани и променливи. Денес може да ве обожаваат, додека утре нема да ве препознаат на улица. Водолијата ќе се сложи со сите што ќе ѝ предложат да сработи, но ќе го направи само она што таа сака да го прави. Пријателите ѝ се на прво место, што е во ред, но не обидувајте се да ги измамите.

Тие се многу верни и добри пријатели, при што другите честопати ги сметаат за глупави, зашто дозовлуваат да си поигруваат со нив. Кога Водолијата сака, љубовта нема крај. Меѓутоа, гордоста им е пред љубовта и тоа честопати резултира со долгогодишно патење поради донесените одлуки.

Искрени се кон оние за кои се грижат и умеат да бидат добра поддршка. Со Водолиите никогаш нема да ви е досадно. Активни се, авантуристи, интересни, полни со идеи, друштвени и ним насмевката им е лек за се’.

Какви се Водолиите кои ги познавате вие?

Facebook Comments
(Visited 84 times, 1 visits today)