Зона мебел

Адреса: Визбегово ул.8 бр. 12
Место: Скопје
Поштенски број:1000
Фах:++389(0)2 265 3377
Е-mail: Нема информации
Web: Нема информации
Контакт телефон:++389(0)2 2601 801
Контакт мобилен: Нема информации

Фабрика и изложбено продажен салон

НЕМА ИНФОРМАЦИИ

{mosmap width=’500’|height=’300’|lat=’41.90’|lon=’21.32’|
zoom=’5’|zoomType=’Large’|zoomNew=’5’|mapType=’Map’|showMaptype=’1’|
overview=’0’|text=’Недостасуваат информации поврзани
со точната локација на ЗОНА МЕБЕЛ
! ‘|tooltip=’DWO’|marker=’1’|
align=’center’}

НЕМА ИНФОРМАЦИИ

Нема информации.

Нема информации

• Софа
• Фотелји
• Кревети

Нема инфорнации

Пон-Пет — 07:30 – 19:00. Сабота — 09:00-15.30

Нема информации!

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button