Реклама
Култура[тор]

Злобни карикатури – World War 3

Реклама

 

„ Карикатурите на Dei Gaztelumendiсе со футуристичко злобен флејвор.“ Во ова серија се портретирани пост-апокалиптични грозоморни мутирани деца. Од вонземјани скејтери до оголени мајмуни и скитници авиатичари, овие бизарни идеи се пробиваат неверојатно интензивно.

Екстравагантниов Дионисов стил претставува посебна улога во уметноста кој го внесува набљудувачот во страшен пост-апокалиптичен свет на лудило после Третата Светска Војна. Ако оваа замисла за иднината стане реална цивилизација, варварски и изопачени деца, да знаете дека Dei Gaztelumendiсе ве подготвил за неа. Третата Светска Војна со сигурност нема да биде во полза на генерациите кои ќе доаѓаат, токму тоа е она кое Dei Gaztelumendiсе го концизира.

Маркетинг

Маркетинг

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button