Жената Стрелец истовремено може да биде заљубена во повеќе личности

Жената Стрелец сака луѓе, им верува до толку што понекогаш изгледа наивна, а нема да се смири се’ додека нејзините блиски не се среќни.

ФОТО: unsplash.com

Што се однесува до љубовта, оваа жена може да се заљуби многу лесно и страствено. Како и секој воздушен и огнен знак, неа ја привлекува комуникацијата и нејзиниот ум честопати ја залажува дека е заљубена, иако нема силни чувства за некоја личност. Лесно се лаже затоа што тежнее за допири и личност која ќе ја направи среќна. Доколку премногу се потпира на другите, е тогаш доаѓа до проблем и ја загрозува својата среќа.

Секоја врска ѝ е особено значајна на жената Стрелец. Таа сака луѓе и многу им верува. Доколку мислите дека оваа жена треба да се промени во некој аспект, тогаш можеби е најдобро уште на стартот да се откажете од неа. Единствениот начин да биде среќна со партнерот е да ѝ е загарантиран личниот развој, но притоа да има и безусловно почитување меѓу нив.

Може ли да ѝ се верува на жената Стрелец?

Ова е жена која не може да лаже, дури и кога го сака тоа. Доколку видете девојка која очигледно лаже на испит, нејзиното сонце е најверојатно во знакот Стрелец. Таа навистина лесно се заљубува и истовремено може да биде заљубена во повеќе личности, но тоа не умее добро да го сокрие. Кога ќе одлучи да биде искрена во целсот, нејзиниот живот станува многу полесен.

(Visited 814 times, 1 visits today)