Позитивна и полна со живот: Жената Стрелец е како жив оган!

Позитивна, насмеана, полна со живот, ведра, забавна, шармантна… тоа е жената Стрелец.

ФОТО: baseformula.com

Таа обожава да води долги разговори и да дискутира на сите теми, од политика, до религија и љубов. Искрена е, независна и отворена за нови искуства, поради што лесно наоѓа пријатели и ги има многу. Неа ја фасцинираат многу работи, особено нови места. Мрази ограничувања, па затоа од своите блиски бара флексибилност, но и можност да ги менува работите како нејзе ѝ одговара.

Како и останатите огнени знаци, таа сака да апсорбира што е можно повеќе убавини од животот. Колку повеќе учи нови работи и доживува нови искуства, толку посреќна се чувствува. Нејзиниот идеализам и филозофска природа ѝ овозможуваат да размислува пошироко и рационално. Нејзината љубопитност ѝ создава постојана жед за нова возбуда, ново патување, нова авантура. Доколку сакате да ја освоите, треба да се упатите кон правецот во кој таа веќе е тргната.

Мажот со кој таа ќе реши да остане долго време, е оној кој ќе ѝ остави простор да дише, но и причина да ги засади нејзините корени. Излегувајте со неа, покажете ѝ места кои ви се допаѓаат и на кои никогаш не сте биле.

Кога ќе почне да ги споделува сите нејзини интереси и авантури со вас, тогаш ќе дознаете дека сте на добар пат кон освојување на нејзиното срце.

Facebook Comments
(Visited 961 times, 1 visits today)