Жената родена во овој хороскопски знак е посилна од СЕ’ и не дозволува болката да ја скрши

Оваа дама е како ураган! Кога сака да ги оствари своите цели, руши се’ пред себе! Таа знае што сака во животот и знае како да дојде до тоа.

Жената Бик е дама која помеѓу борбата и откажувањето, таа секогаш ја избриа борбата. Токму поради тоа станала толку силна, способна и бестрашна, па може да ги достигне и највисоките цели. Многумина сметаат дека е вообразена, но таа е само истрајна. Не дозволува некој да ѝ се меша во животот и прави така како што нејзе најмногу ѝ одговара. Другите мислат дека тоа ѝ е мана, но таа самата сфаќа дека тоа е она што најмногу ја турка напред, во остварување на своите замисли.

Луѓето полни со злоба на секаков начин се обидуваат да ѝ го „оцрнат лицето“, но тоа им е залудно, затоа што за неа зборуваат нејзинтие дела. Со своите постапки таа покажува дека е достојна личност и дека озборувањата не можат да ја запрат во ништо. Жената Бик е дама која сфаќа дека секогаш најдобро може да се потпре на себе и затоа не очекува помош од никој. Самостојна е и одлично ги гради своите способности. Кога сака нешто, се труди толку многу, што другите може само да останат зачудени. Поради нејзината упорност, но и голема интелигенција, таа внимателно знае да ги избере личностите кои ќе ги пушти да бидат дел од нејзиниот живот.

Оваа жена не се плаши од проблемите, туку е на викната на тоа да не дозволи тие да ја запрат. Оваа жена е вистинска дама која секогаш СЕ БОРИ и не дозволува да има време да размислува за грижите.

(Visited 82 times, 1 visits today)