Реклама
Култура[тор]

Загрижени модни портрети

Реклама

„ Светот на модата е доста свечен, но талентираната Elisabeth Bukanova го слика оној невидлив потиштен момент на моделите во тој гламурозен свет… “

Маркетинг

Додека сериозната природа на овие модели може да биде малку интензивна, тоа е всушност корисно во подготвувањето на вниманието на гледачите на облеката од високата мода – што е спротивно на целосните модели.

Оваа уметница преферира да биде позната единствено како “Bukanova“, што претставува само дел од нејзиното целосно неразбирливо уметничко име. За среќа за гледачите, и покрај тоа што Bukanova останува прилично мистериозна, нејзината работа говори за нејзиниот восхитувачни талент.

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button