Култура[тор]

Забава во бело! на Скопски саем

„Урбан Денс најавуваат забава во бело од светски размери како што всушност беа и сите досегашни нивни забави.“

Настанот ќе се одржи на 8 октомври на Скопскиот саем под наслов White Dimension Festival. Секој посетител задолжително ќе мора да биде во горниот дел облечен во бело, да носи бела блуза, бела маица или беша кошула (ова важи и за девојките!).

На настанот ќе настапат повеќе македонски диџеи, а меѓу нив: Babura, Bobi, Branchez, Bushava Azbuka, Boogieman, Davor a.k.a One, Dela, Khazar, Marga Sol, Navigator, Nikifor, Satellite

Картите ќе се продаваат Камарад Рамстор и Југотон со цена по 150 денари до 6 октомври, 200 денари на 7 и 8, а на самиот влез картите на 8 октомври ќе се продаваат по 300 денари.

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button