Реклама
Култура[тор]

Цртаниот филм Cars 2

Реклама

Кој, што и како? Повторно коли кои зборуваат со гласовите на Owen Wilson, Michael Cane, John Turturro, Franco Nero и други.

Маркетинг

Популарниот цртан на Pixar со оригинален и полн со имагинација наслов –   ’Автомобили‘ или ’Коли‘ (како сакате), доби свој продолжеток во кој главните јунаци, тркачкиот спортски автомобил Lightning McQueen и мини теретњакот – крш, Mater, учествуваат во светското Grand Prix. По пат влетуваат во разни авантури, од кои најлуда е таа врзана за тајна шпијонска мисија. На овој пат ќе сретнат нови 32 лика, меѓу кои Finn McMissile, Francesco Bernoulli, Sir Miles Axlerod…кои што ние додека ги гледавме си ги викавме Фиќо, Стикец и слично.

{youtube}oFTfAdauCOo{/youtube}

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Врати се на првата страна.

Поврзано

Back to top button