Култура[тор]

Мечето Вини Пу – Градско кино Милениум

Режија: Стефан Џи Андрсон и Дон Хал
Улоги: Џим Кумингс, Крејг Фергусон и Џон Клис

Во еден обичен ден во шумата наречена 100 Ари, Вини Пу е во потрага по мед. По една погрешно протолкувана порака од Кристофер Робин, Вини Пу ги убедува сите пријатели од шумата дека нивниот пријател е киднапиран од чудовиштето со име „Бексон” и тие тргнуваат да го спасат.

Време :

09.01.2012, понеделник,  во 11:00

Локација :

Градско кино Милениум

Цена :

150.00 ден.

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button