Огласи
Огласи 2

William Kate Свадбен Фрижидер

Огласи 3

„Чувајте го вашето јадење замрзнато во ројалскиот свадбен фрижидер GE.“

На предната страна од фрижидерот се гледаат William и Kate Middelton во нивната љубовна пегратка, а тоа, верувајте, ќе ја замрзне вашата храна и повеќе од доволно!

Што се однесува до изумителите на овој љубовен триаголник (Вилијам, Кејт и Вашето Омилено Јадење), тие се надеваат дека Принцот Чарл и Камила ќе купат еден фружидер како свадбен поклон. А во случај пак и вие да сте фан на Вилијам и Кејт, тогаш слободно можете да го порачате овој љубовен фрижидер и да се надевате дека парот нема да се раздели наскоро по венчавката!

alt

altОтвори Тефтер, прочитај нешто интересно!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button