Реклама
Култура[тор]

Roger Waters – The Wall во живо во Загреб

Реклама

Артист: Roger Waters
Дата:13. Април 2011
Место: Загребска Арена
Карти: 7.400 денари

По 30 години од раѓањето на легендарниот Ѕид, Роџерс започна нова Европска турнеја. Концертот е наречен по овој албум и тоа ќе биде негова прва интерпретација по цели 20 години.

{youtube}duO0jNUYOg8{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button