Реклама
Култура[тор]

Вулгарен (еротски) театар

Реклама

 Eве неколку сцени од еден ’вулгарен’ театар.“ На нив се гледа еротика која опчинува со својата зачмаеност, постојаност и незадоволство. Но, можеби тоа е она чувство на монотонија што сите не обзема во едно вакво потрошувачко општество. И што е најинтересно се нема време подетално да се разгледа од каде ни доаѓаат таквите емоции..  

А само на крајот од еден ваков перформанс би требало да го пронајдеме одговорот на некои такви наши интимни прашања. Впрочем таквата сензибилност е вгнездена во нашата потсвест, а вулгарниот – dirty театар тоа ни го преставува пред нас.

Едноставно, животот на сите полека ни станува dirty!

Маркетинг

Маркетинг

 

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button