Огласи
Огласи 2

Заглавен во лифт повеќе од 41 час

Огласи 3

„Ако порано Nicholas White не бил клаустрофобичен, верувајте тој сега сигурно се плаши да седи и на клупа под отворено небо!“

Тој во 1999 година помина 41 часа заглавен во еден лифт во Њујорк, а во 2008 година реши да го сподели видеото на Youtube. Видеото досега е гледано повеќе од 5 милиона пати и омилено им е само на оние што живеат во куќа или во зграда без лифт!.

alt

{youtube}p_bMhNI_TY8{/youtube}

altОтвори Тефтер!

————–

Маркетинг

Поврзано

Back to top button