Култура[тор]

Што ќе има во Излет неделава….

Соња Исмаил – 11.01 среда

DJ Chvare -12.01 четврток…

Tanchevski – 13.01 петок

Мilan – 14.01 сабота

Сите настани се со почеток во 21.30ч.

alt 

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button