Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Вино – Скоп 2011

Огласи 3

„На плоштадот Македонија во Скопје од 5 до 9 октомври ќе се одржи петтиот по ред интернационален вински фестивал Вино-Скоп.“

Посетителите ќе имаат можност да вкусат голем број на домашни и странски вина, како и голем број на гурмански производи кои ќе се вклопуват со вкусот на виното.

Гостите ќе ги забавуваат артистите: Влатко Стефановски, Игор Џамбазов, Есма Реџепова, Даутовски квартет, Гоце Арнаудов и мн. др.

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button