Култура[тор]

Video killed the radio star

Јана Коцевска и Saša Pavlović

13.01.2012, петок, 22.00ч.

Локација:
La Kanja

Цена:
Слободен влез

Дали навистина видеото ја уби радио ѕвездата? Бидете таму, и дознајте!

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button