Реклама
Култура[тор]

Видео игрите на Lana Del Rey

Реклама

„Вистинското име на Lana Del Rey е Elizabeth Grant.“

Името и е кованица од познатите актерки Lana Turner и Ford Del Rey од времето на стариот Холивуд. Родена е во Њујорк, а нејзината кариера почнува со песната Kill Kill во 2009 година која што излегува под името Lizzy Grant.

Маркетинг

Песната Video Games e именувана како една од најдобрите траки од страна на Pitchfork Media и беше преставена во Тв серијата Ringer.  Потоа оваа песна заедно со уште еден нејзин хит Blue Jeans стигнуваат до топ 5 iTunes за само неколку часови откако се имаат појавено.

Видео Гејмс

{youtube}HO1OV5B_JDw{/youtube}

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Поврзано

Back to top button