Култура[тор]

Токсикологија мјузик на антички

„Токсикологија мјузик најавува голем спектакл што ќе се одржи на 23 јули во Античкиот театар во Охрид.“

ПО минатогодишните журки „Хип-хоп револуција“ и „Јас сум хип-хоп“ нема сомневање дека овој настан исто така ќе помине со незаборавна атмосфера, нешто што и самите организатори го најавуваат со сигурност.

За расположение во публиката ќе се погрижат Тони Зен, Пука Козметика, Слаткаристика, Џоле, Кацар и мн. др. познати имиња од македонската хип-хоп сцена. Па доколку сте во Охрид и сте за хип-хоп-оп-оп-хоп повелете!

Картите ќе се продаваат од 250 денари до 17 јули, па се до 450 денари колку што ќе чинат тие на „античката“ врата!

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button