Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Препорака за филм – This means war!

Огласи 3

„This means war“ е модерна комедија која со сигурност ќе ве расположи. 

Два агенти на ЦИА, Tuck (Tom Hardy)и Foster (Chris Pine) се е најдобри пријатели, кои делат иста канцеларија и исти шпионски задачи. Но, овие двајца згодни момци ќе се најдат пред најтешката задача за нив,  треба  да го освојат срцето на една иста жена! Судбината е онаа која ќе им ја стави оваа задача пред нив!  Лорен (Reese Witherspoon) е плавуша на која преку ден и се менува животот- двајца згодни мажи започнуваат да и се додворуваат.  Так и Френк се согласуваат да се борат за срцето на Лорен, а таа самата да одлучи со кога сака да остане …  Ви препорачуваме да ги погледнете шпионските вештини и саботажи на згодните агенти и се разбира да погледнете кој ќе го освои срцето на Лорен!

{youtube}FsAqVvlR5DQ{/youtube}

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button