Реклама
Култура[тор]

The Chemical Brother (UK) во Словенија

Реклама

Артист: The Chemical Brothers (UK)
Дата: 03.06.2011
Место: Center Stozice, Ljubljana

Карти:
Parter: 50 €, Tribune: 56,5 €

Маркетинг

{youtube}H2hzVV2Nwfs{/youtube}

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button