Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

The Vow

Огласи 3

The Vow е дефинитивно најочекуваната филмска романтична приказна за 2012 година.

Како поради приказната, така и поради изборот на глумци кои се појавуваат во главните улоги – харизматичната Rachel McAdams и сексипилниот Channing Tatum кои се веќе докажани романитчари.

Пејџ (Rachel McAdams) и Лео (Channing Tatum) имаат прекрасна љубовна приказна и ако сите очекувавте некој негативен лик да се испречи помеѓу љубовта на главните ликови не е така… Пејџ и Лео доживуваат собраќана несреќа во која Пејџ го губи своето помнење, а Лео е оној кој ја започнува својата борба со амнезијата на Пејџ и прави се за Пејџ повторно да се заљуби во него. Но дали Пејџ повторно ќе се вљуби во Лео???

Топло ви ја препорачуваме оваа љубовна приказна инспирирана од вистински настан.

{youtube}7JoXHO3ceUY{/youtube}

Биди и ти Модерна со нашата нова рубрика за мода, шопинг и убавина!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button