Култура[тор]

Темно, сензуално, привлечно…

Темниве сензуални фотографии го прикажуваат телото на Zippora Seven како статична склуптура со емоционално прониклива сексуалност во позите и изгледот. Облечена во латекс, најфини чорапи и пре-превисоки салонки, Seven е повеќе истакнува повеќе сензуалност, отколку убава облека.

Овој едиториал L’Officiel Ukraine ‘Day’s Away’ блеснал низ објективот на фотографот Hannah Khymych, која работи и живее во New York. Истиот беше стилизиран од страна на Lisa Jarvis за мартовското списание на често-контраверзниот магазин „New Zealander beauty“.

И покрај тоа што модата е неверојатно зрела и смела, Seven изгледа толку невино и го истакнува гламурот, што на едиторијалов му придава поинаква димензија. Нејзината совршеност е исполнета со прекрасна шминка и дрзок разбушавен изглед.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Сакате секс? Сакате мода? А рокенрол и сеир?
Приклучете се на нашата Facebook страница и сето ова го добивате гратис!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button