Огласи
Огласи 2
Нега и здравје

Како да имате тело како на Бијонсе

Огласи 3

Сакате да изгледате како Бијонсе?

Па тогаш што чекате, пуштете го видеото што ви е дадено подолу, засукајте ги ракавите и правете го сето она што го прави и згодната девојка …

Според истражувањето кое што го има направено „The American Council of Exercise“ вежбите се хулахоп согоруваат по 7 калории на секоја минута. Според ова доколку дневно вежбате по 30 минути, вие за ова време ќе согорите околу 210 калории, што е одличен резултат ако сакате да изгледате како популарната пејачка Бијонсе.

Вежбите со хулахопот ја подобруваат кондицијата и ви го зацврстуваат телото. Тие се одличен тренинг каков што има користено и Бијонсе, но и првата дама на САД, Мишел Обама. Тие токму со помош на хулахопот го имаат вратено телото во форма откако се имаат породено. Погледнете!

{youtube}mAyrTDOooos{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button