zaz na open-air koncert vo belgrad

ZAZ на голем “open-air” концерт во Белград
Култура[тор]

ZAZ на голем “open-air” концерт во Белград

Почитувани, музичкиот феномен, гордоста на Монмартр и Париз, светски популарната пејачка ZAZ, на 1-ви Јуни ќе одржи голем концерт во…
Back to top button