vogue

Sarah Jessica Parker ќе стане уредник на Vogue
Култура[тор]

Sarah Jessica Parker ќе стане уредник на Vogue

Станува збор за првата улога на познатата ѕвезда од „Сексот и градот“, во која ќе фрлиме прв поглед… Значи, јасно…
Back to top button