vikiliks

Прв трејлер на филмот за Џулијан Асанж
Култура[тор]

Прв трејлер на филмот за Џулијан Асанж

Трилерот „Петтиот имот“, филмот кој ја раскажува приказната за Викилкс и нејзиниот основач Џулијан Асанж, наскоро ќе го види светлото…
Back to top button