Timo Vuorensola

Добар Si-fi: Iron Sky
Култура[тор]

Добар Si-fi: Iron Sky

При крајот на Втората Светска војна, тајниот Нацистички вселенски програм избегнал уништување бегајќи на темната страна на Месечината. Преку 70…
Back to top button