The Protagonist

Ви претставуваме нов бенд на македонската сцена, за кој допрва ќе се зборува!
Култура[тор]

Ви претставуваме нов бенд на македонската сцена, за кој допрва ќе се зборува!

Станува збор за бендот со име “The Protagonist”, кој штотуку го издаде новиот сингл и видео “Atom From The Sun”.…
Back to top button