teddy

Погледнете како Роузи го носи најпознатиот модел за оваа сезона
Холивуд

Погледнете како Роузи го носи најпознатиот модел за оваа сезона

Познатата манекенка и актерка Роузи Хантингтон-Вајтли со едно од своите последни изданија се надмина себеси. Овој пат во прашање е…
Back to top button