sminka

Најубавите фризури и шминки од Модната недела во Њујорк
Шминка

Најубавите фризури и шминки од Модната недела во Њујорк

Оваа година на Модната недела во Њујорк дизајнерите, стилистите и шминкерите завршија одлична работа – нивните манекенки изгледаа подобро од…
Back to top button