skulptura

Од секојдневни предмети до надреални креации
Култура[тор]

Од секојдневни предмети до надреални креации

Прогресијата од обичното кон бизарното го дефинираат процесот на толкување и интерпретирање за овие скулптури од Adam Niklewicz. Полскиот уметник…
Back to top button