Shirley Manson

Пејачката на Garbage прекина концерт
Култура[тор]

Пејачката на Garbage прекина концерт

Shirley Manson, фронт-жената на Garbage прекина концерт да му се изнавика на еден машки фан од првите редови кој нанесувал…
Back to top button