џорџ мајкл

Kate Moss му го спасува животот на George Michael
Култура[тор]

Kate Moss му го спасува животот на George Michael

Не станува збор за случка која се има случено во вистинскиот живот, туку финале на сценариото за најновото видео на…
Back to top button