Реклама
Култура[тор]

Kate Moss му го спасува животот на George Michael

Реклама

Не станува збор за случка која се има случено во вистинскиот живот, туку финале на сценариото за најновото видео на популарниот британски пејач, во кој се појавува и исто така ултрапопуларната британска манекенка Kate Moss…

Маркетинг

Инаку George ја напишал песната со наслов “White Light”, во текот на ланската година, додека водел тешка битка со болеста пневмонија. Па така случајно или не, сега во видео записот за истата тема, Kate Moss му го спасува животот – иако од малку поинакви причини и околности…

alt

Самото видео започнува така што George и Kate ’зјапаат‘ еден во друг во преполнет ноќен клуб . Нема да ви откриеме премногу детали во врска со сторијата, едноставно ќе мора да причекате целото видео да се појави на музичките канали и по интернет, а во меѓувреме, ние ќе ви прикажеме само еден мал трејлер од истото.

Може единствено со сигурност да ви кажеме дека нема да ја ’одведе дома‘ на крајот од вечерта. А веруваме дека причините ви се добро познати… 

{youtube}kpivRHSwrxk{/youtube}

Поврзано

Back to top button