фестивал на креативен документарен филм

Започнува филмскиот фестивал „МакеДокс“
Култура[тор]

Започнува филмскиот фестивал „МакеДокс“

Во сабота, на 15 јуни, со проекцијата на филмот „Скопје 63“,во чест на 50 годишнината од скопскиот земјотрес , со…
Back to top button