тедрос гебрејесус

Ново предупредување од СЗО до сите држави: Вирусот мора да се нападне со сите можни средства
Вирално

Ново предупредување од СЗО до сите држави: Вирусот мора да се нападне со сите можни средства

Државите кои ќе пропуштат да ги употребат сите расположливи механизми во борбата против коронавирусот, ќе се мачат да ги совладаат,…
Back to top button