театар Комедија

Тино Костадиновски: „Сакав да бидам астронаут, но тогаш не постоеше ‚ИНТЕГРА‘“
Интервју

Тино Костадиновски: „Сакав да бидам астронаут, но тогаш не постоеше ‚ИНТЕГРА‘“

За себе вели дека многу зборува, меѓутоа нема кој не ужива во негово друштво. Забавен, професионален, искрен и одличен актер…
Атанас Атанасовски: Неостврена желба ми е да имам ,,portal gun” како на Рик Санчез
Интервју

Атанас Атанасовски: Неостврена желба ми е да имам ,,portal gun” како на Рик Санчез

За себе вели дека ќе глуми се додека го држат колената. Актер кој нема кој не го знае од неговиот…
Жарко Димоски: „Нема да престанам да сонувам и ќе го живеам мојот сон со сите сили“
Интервју

Жарко Димоски: „Нема да престанам да сонувам и ќе го живеам мојот сон со сите сили“

Млад и харизматичен, па колку и да сте тажни и нерапсоложени не може да одолеете на неговата насмевка. Доколку го…
Последен настап на Бојан Велевски за оваа сезона
Култура[тор]

Последен настап на Бојан Велевски за оваа сезона

Почитувани,На 17-ти мај пристигнува новата пролетна колекција на Бојан Велевски. Скроена за сите што сакаат да се насмеат и троа…
Back to top button