Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Последен настап на Бојан Велевски за оваа сезона

Огласи 3

Почитувани,
На 17-ти мај пристигнува новата пролетна колекција на Бојан Велевски. Скроена за сите што сакаат да се насмеат и троа да се подзамислат, оваа stand-up колекција ќе биде промовирана во четврток на сцената на кабаре клубот Џубокс. 

Со влезница од 150 денари со вклучен 20% попуст на нарачките, добивате шарен пакет од најдоброто од младиот актер кој оваа stand-up comedy сезона ќе ја затвори токму со четврточниот настап во Џубокс.
Резервации на 077 593 867 или 076 489 475. По партијата смеење на младиот актер кој игра во „Ах љубов моја“ во новиот театар Комедија, следува редовната четврточна свирка на одличните Страна Б.

Кабаре Џубокс

Ул. Орце Николов бр.99 Дебар Маало, Скопје

www.facebook.com/jukebox.cabaret

alt

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button