татко и ќерка

ТАТИНО ДЕВОЈЧЕ – ќерката на Борис Трајковски објави нивна ДОСЕГА НЕВИДЕНА фотографија
LIFESTYLE

ТАТИНО ДЕВОЈЧЕ – ќерката на Борис Трајковски објави нивна ДОСЕГА НЕВИДЕНА фотографија

По повод годишнината од згаснувањето на животот на некогашниот претседател на Македонија, неговата ќерка сподели досега невидена фотографија со него.…
Back to top button