танзанија

Игор Митровиќ: „Танзанија за мене беше љубов на прв поглед“
Интервју

Игор Митровиќ: „Танзанија за мене беше љубов на прв поглед“

Ја запозна Танзанија и на прв поглед се вљуби во неа. Многумина можеа да му завидуваат на нашиот пејач Игор…
Back to top button