талија

Македонците ја обожаваа во 90-те, а таа и денес изгледа НЕВЕРОЈАТНО – подобро од кога било досега!
TV

Македонците ја обожаваа во 90-те, а таа и денес изгледа НЕВЕРОЈАТНО – подобро од кога било досега!

Познатата пејачка и актерка Талија (51) се појави на снимањето на емисијата „Тудеј“ во Њујорк во интересно џинс одело. Многумина…
Ѕвездата на серијата Розалинда изгледа одлично по 20 години (фото)
Наши ѕвезди

Ѕвездата на серијата Розалинда изгледа одлично по 20 години (фото)

Се запознавме со актерката, пејачката, а сега дизајнерка Талија во 2000 година, кога нè натера да се седиме пред телевизорите…
Back to top button