Сулејман Величенствениот

Најголемиот турски фраер нема да го препознаете – многу Македонки беа луди по него, еве како изгледа сега
TV

Најголемиот турски фраер нема да го препознаете – многу Македонки беа луди по него, еве како изгледа сега

Еден од најпознатите турски актери Бурак Озчивит (39) со улогата на Бали-бег во „Сулејман Величествениот“ ги освои срцата на сите.…
Нема да верувате како изгледа денес Султанија Михримах, ќерката на Хурем и Сулејман Величевствениот, го смени личниот опис
Celebrity

Нема да верувате како изгледа денес Султанија Михримах, ќерката на Хурем и Сулејман Величевствениот, го смени личниот опис

Популарната турска серија „Сулејман Величествениот“ на нашите простори доживеа голема популарност. Дејствието на драмата го следи животот на султанот Сулејман…
Back to top button