Сашка Веселинов

Први фотографии од синчето на Сашка и Ѓорѓе Ѓоковиќ: Наследникот Александар ги собра сите погледи- еве на кого личи
Бебиња

Први фотографии од синчето на Сашка и Ѓорѓе Ѓоковиќ: Наследникот Александар ги собра сите погледи- еве на кого личи

Младите родители Сашка и Ѓорѓе Ѓоковиќ уживаат со своето синче Александар. фото инстаграм/Сашка Веселинов Откако се роди тој стана центарот…
Back to top button