Ознака: нова година

Погледнете како изгледа топлиот дом на Драгана Мирковиќ – пејачката се сликаше пред елката, ќе се воодушевите од глетката

Погледнете го празничното расположение во куќата на пејачката Драгана Мирковиќ Пејачката преку социјалните мрежи сподели…