Нина Ангеловска

Најзгодната политичарка во Македонија позираше со ГОЛ СТОМАК: На нејзината става ќе ПОЗАВИДАТ сите жени
Uncategorized

Најзгодната политичарка во Македонија позираше со ГОЛ СТОМАК: На нејзината става ќе ПОЗАВИДАТ сите жени

Некогашната македонска политичарка има става од милион долари, па одлучи и јавно да се пофали. Поранешната министерка за финансии, Нина…
Back to top button