Никола Јанков Коки

Коки повторно се разведува?
Наши ѕвезди

Коки повторно се разведува?

Коки по втор пат се разведува? Естрадниот магазин „Бекстејџ“ пред неколку дена ги објави гласините дека Никола Јанков Коки кој…
Коки повторно се ожени
Наши ѕвезди

Коки повторно се ожени

Како по пренесуваат дел од македонските медиуми, Коки и Маја склучиле граѓански брак и не правела свадба. Имено, Коки неодамна…
Back to top button