никола роквиќ

„Љубов, среќен ти роденден“- пејачот со жешка фотографија ѝ честиташе роденден на сопругата Бојана
Наши ѕвезди

„Љубов, среќен ти роденден“- пејачот со жешка фотографија ѝ честиташе роденден на сопругата Бојана

Никола Роквиќ објави жешка фотографија преку социјалната мрежа Инстаграм од својата сопруга Бојана и така и го честиташе роденденот. Среќен…
Back to top button