никола петровски

Дизајнерите советуваат како да блеснете на новогодишната ноќ: Никола Петровски
Интервју

Дизајнерите советуваат како да блеснете на новогодишната ноќ: Никола Петровски

Никола Петровски е македонски моден дизајнер со светска визија. Модната публика не може да остане рамнодушна на неговите грациозни вечерни…
Back to top button